MollyLac Jelly Structure Base Flexibele basis voor reconstructie 10 g

€ 8,00
Inclusief belasting

We presenteren een revolutionaire basis met een dikke consistentie die de eigenschappen van een hybride, zachte en opbouwende gel combineert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

MollyLac Jelly Structure Base Flexibele basis voor reconstructie 10 g

We presenteren een revolutionaire basis met een dikke consistentie die de eigenschappen van een hybride, zachte en opbouwende gel combineert. Deze unieke formule zorgt voor een buitengewone duurzaamheid van de hybride manicure - deze blijft tot 21 dagen op de nagels zitten. De basis heeft zachte geleigenschappen, waardoor deze ideaal is voor zwakke en beschadigde nagelplaten. Het is ook zeer duurzaam, bedekt de nagel grondig en vormt een uitstekende basis voor regeneratie en groei, terwijl het beschermt tegen nieuwe mechanische verwondingen. De dikke basis laat een kleverige dispersielaag achter, waardoor de aangebrachte kleur perfect hecht en een uniform en langdurig manicure-effect wordt gegarandeerd. De hoge elasticiteit voorkomt barsten en afbrokkelen en kan daarom worden gebruikt om onvolkomenheden aan de randen of kleine defecten in de nagelplaat (tot 1 cm) eenvoudig weer op te bouwen. Deze innovatieve basis is de perfecte oplossing voor mensen die willen genieten van een duurzame en mooie hybride manicure, maar ook voor degenen die ondersteuning nodig hebben bij de regeneratie van hun nagels. De geavanceerde eigenschappen maken het tot een onvervangbaar product onder manicures en liefhebbers van mooie nagels.

HOE TE GEBRUIKEN

De uithardingstijd is afhankelijk van de kwaliteit en het vermogen van de lamp.

Led lamp: 5 -20 sec., CCFL-lamp: 1 min, UV-lamp: 2 min

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamaat, HEMA, Isobornyl Methacrylaat, Celluloseacetaat Butyraat, Hydroxycyclohexyl Fenyl Keton, Trimethylbenzoyl Difenylfosfine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylaat Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat, p-hydroxyanisol, Hydrochinon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112310
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901089319715

MollyLac Jelly Structure...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies