MollyLac Pro Salon 3D Expert Top voor hybride vernissen 15 g

€ 8,91
Inclusief belasting

Een innovatieve top , ideaal voor hybride vernissen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

MollyLac Pro Salon 3D Expert Top voor hybride nagellakken 15 g

Top 3D Expert Pro Salon MollyLac is een innovatieve toplaag, perfect voor hybride vernissen. Dit product is nu verkrijgbaar in de Pro Salon-versie en zorgt niet alleen voor een ongelooflijke glans, ale ondersteunt ook de zorg voor het milieu.

Belangrijkste kenmerken:

-Extreme glans: 3D Expert MollyLac geeft je nagels een ongelooflijke glans die lang aanhoudt.

-Bestand tegen beschadiging: vergeet afbladderende hybride lak en problemen met gespleten nagelpunten. Hybride Manicure blijft tot 21 dagen intact.

Transparante kleur en gemiddelde dichtheid: De bovenkant heeft een transparante kleur en een medium dikke consistentie, wat zorgt voor een langdurige kleur van de onderliggende hybride nagellak. Het verkleurt niet, vergeelt niet en blijft flexibel, waardoor het na langdurig gebruik niet verzacht.

-Dispersielaag: Tijdens het uithardingsproces in een UV- of LED lamp ontstaat er een dispersielaag, waardoor je stof kunt inwrijven of transferfolie kunt gebruiken. Na het afwerken van de decoratie dient de laag bedekt te worden met een toplaag en uitgehard te worden om de styling te fixeren.

-Eenvoudig applicatieproces: Het product is gemakkelijk te gebruiken, waardoor het geschikt is voor zowel professionals als amateurs van nagelstyling.

"Top 3D Expert Pro Salon MollyLac" is de keuze voor wie een blijvend ego en een prachtige manicure wil, versterkt met maximale glans. Geniet van mooie nagels en zorg voor het milieu door tijd te besparen en deze unieke topcoat te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Nagelvoorbereiding: Begin met het zorgvuldig voorbereiden van uw nagels. Zorg ervoor dat ze schoon, droog en vrij van resten van uw vorige manicure zijn. Trek en vijl je nagels in de gewenste lengte en vorm.

Aanbrengen van basis- en gekleurde hybridelak: Als u basis- en hybridelak gebruikt, breng deze dan aan volgens de instructies van de fabrikant. Vergeet niet om elke laag hybride vernis uit te harden in een UV- of LED-lamp volgens de uithardingstijd die op de verpakking staat vermeld.

Toepassing "Top 3D Expert Pro Salon": Open het pakket "Top 3D Expert Pro Salon MollyLac" en breng op elke nagel een dunne laag topcoat aan. Zorg ervoor dat je het hele nageloppervlak gelijkmatig bedekt, zodat je geen strepen of oneffenheden krijgt.

Uitharden in de lamp: Plaats uw handen in een UV- of LED-lamp met het juiste vermogen en laat de bovenkant uitharden volgens de uithardingstijd aangegeven op de verpakking (meestal 30-60 seconden).

Dispersielaag: Na uitharding in de lamp ontstaat er een dispersielaag op het oppervlak van de bovenkant. Hier kun je aan decoraties werken. U kunt stof inwrijven of transferfolie gebruiken. Als u poeders gebruikt, breng deze dan aan op de eerste laag topcoat.

Stylingbescherming: Om de decoraties te beschermen, brengt u een extra laag "Top 3D Expert Pro Salon" aan op het gehele nageloppervlak, inclusief het ingewreven stof of transferfolie.

Verwijderen van de dispersielaag: Na het stylen en fixeren met een toplaag, veegt u de nagelplaat af met een stofvrij wattenschijfje gedrenkt in MollyLac Super Shine Cleaner om de dispersielaag te verwijderen en een onberispelijke glans te verkrijgen.

SAMENSTELLING

DipentaerythritolHexa-acrylaat, hydroxypropylmethacrylaat, HEMA, hydroxycyclohexylfenylketon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113048
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903990534249

MollyLac Pro Salon 3D...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies