MollyLac /44/ Elite Women Glamour Reflections Hybride Nagellak 8 g

€ 7,20
Inclusief belasting

Een intrigerende marineblauwe tint die overgaat in smaragdgroen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

MollyLac /44/ Elite Women Glamour Reflections Hybride Nagellak 8 g

Door het gebruik van de Hema Free formule krijgt Molly Nails hybride lak een perfect romige consistentie, dubbele pigmentatie en een innovatieve formule. Hierdoor is het aanbrengen van de lak eenvoudig en is de dekking al na één laag indrukwekkend. Molly Nails-producten kunnen in slechts 30 seconden worden uitgehard in een 48W UV/ LED lamp, wat tijd bespaart tijdens het stylen. Een nauwkeurig borsteltje aangepast aan de dichtheid van het product vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt voor controle over elke beweging. De Elite Women-collectie, geïnspireerd door vrouwen die zelfvertrouwen uitstralen, biedt 9 opvallende kleuren. Galaxy Black is een klassieker verrijkt met miljoenen sprankelende deeltjes, waardoor een buitengewone compositie ontstaat. Een intrigerende tint marineblauw die overgaat in smaragdgroen, subtiel omlijnd met subtiel glinsterende deeltjes. Deze unieke compositie zorgt ervoor dat je er fenomenaal en origineel uitziet en consistente elegantie uitstraalt. Een raadselachtige reis naar verre streken met Molly Nails.

HOE TE GEBRUIKEN

We bereiden de nagelplaat voor door deze te matteren en het epitheel en de nagelriemen te verwijderen. Ontvet de nagel met reiniger/isopropylalcohol en breng vervolgens een dunne laag hybridebasis aan. Breng één of twee dunne kleurlagen aan en laat elk gedurende 30 seconden uit in een UV/LED-lamp van 48 W. Let op: bij kleuren met deeltjes adviseren wij het product vóór het aanbrengen goed te mengen. De geselecteerde top brengen wij met of zonder wassen aan op de uitgeharde kleur.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Propyleenglycol, BehenamidopropylDimethylamine, Isopropylpalmitaat, Glycerine, Cetrimoniumchloride, Cetylalcohol, Parfum, Diaminopyrimidineoxide, Cynara Scolymus-bladextract, Argania Spinosa Kernelolie, Biotine, Biosacharidegom-1, Behentrimoniumchloride, Dipropyleenglycol, Propaandiol, gluconolacton, Calcium , melkzuur, hydroxyethylcellulose, natriumnitraat, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumbenzoaat, natriumlevulinaat, glycerylcaprylaat, natriumanisaat, levulinezuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115329
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903990541162

MollyLac /44/ Elite Women...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies