Made in Lab 10 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made in Lab 10 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting
114253

GEPARFUMEERD VOOR VROUWEN - VERVANGING VAN YSL BLACK OPIUM

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Made in Lab 10 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

GEPARFUMEERD VOOR VROUWEN - VERVANGING VAN YSL BLACK OPIUM *. Ontdek de Black Opium-vervanger die je meeneemt naar het land van de verleidelijke geuren en een vleugje Franse elegantie in je dagelijks leven brengt. Het is het perfecte equivalent van het luxueuze Yves Saint Laurent-parfum, dat niet alleen de essentie van het origineel vastlegt, ale je ook een uniek alternatief biedt in de vorm van geïnspireerde parfums. Dit parfum is een reis door het reukpalet van de nacht, vol mysterie en fascinerend sterrenlicht. De inspiratie voor deze geur is de nacht, en nu kun je deelnemen aan deze buitengewone ervaring dankzij de vervanger Made in Lab 10. De geurnoten van YSL Black Opium zijn een sensuele mix van contrasterende accenten. Het doet denken aan het aroma van koffie en geeft de parfumintensiteit en energieke pit. Subtiele vanille voegt warmte en zoetheid toe en creëert een buitengewone harmonie. Bloemenaccenten voegen een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe en benadrukken de unieke kwaliteit van deze compositie.

Opmerkingen:

Top: roze peper, oranjebloesem, peer

Hart: koffie, jasmijn, bittere amandel, zoethout

Basis: vanille, patchouli, cederhout, kasjmierhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114253
slechts een paar over

Specifieke referenties

Made in Lab 10 Woman Eau de...

€ 12,60
group_work Cookie toestemming