Made in Lab 17 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen geïnspireerd door de geur van een braaf meisje

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Made in Lab 17 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen geïnspireerd door de geur van een braaf meisje. Made In Lab 17, een vervanger voor populaire parfums, is een compositie die bekend staat om zijn dualiteit. Het is een geur die zowel de lichte als de donkere kanten van de persoonlijkheid van een vrouw vastlegt, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel goede als ondeugende meisjes. Deze geur is geïnspireerd op het concept van een moderne femme fatale die kracht en sensualiteit combineert. Deze compositie combineert bloemige en oosterse elementen, wat het rijkdom en diepte geeft. Het parfum opent met tonen van amandel en bergamot, waardoor een rijk en verslavend aroma ontstaat. De kern van de compositie bestaat uit een boeket van jasmijn, roos en tuberoos, met vleugjes bloemige elegantie. Basisnoten zijn tonkaboon, cacao, vanille en sandelhout, waardoor een warme en sensuele basis ontstaat. Made In Lab 17 is een geur die grote populariteit heeft verworven en een bestseller is geworden onder vrouwen die op zoek zijn naar een indrukwekkende, gedurfde en onvergetelijke geur. Het wordt vaak omschreven als verleidelijk en verfijnd, waardoor het perfect is voor avondgelegenheden en momenten waarop je je speciaal wilt voelen.

Opmerkingen:

Top: amandel, koffie, bergamot, citroen

Hart: jasmijn sambac, tuberoos, iris, roos, oranjebloesem

Basis: tonkaboon, cacao, sandelhout, vanille, praliné, kaneel, cederhout, kasjmierhout, patchouli, amber, muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114266
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163305

Made in Lab 17 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies