Made in Lab 22 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - een vervanging voor cacharel amore amore

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor cacharel amore amore *. Het is een geur die je hart kan veroveren vanaf de eerste snuif. Trakteer uzelf op een affaire met onze tegenhanger Amor Amor en geef het bespaarde geld uit aan andere genoegens. De Cacharel Amor Amor-vervanger, aangeboden door Made In Lab 22, weerspiegelt perfect de karakteristieke geurnoten van de originele compositie. Is het mogelijk om een jeugdig en gepassioneerd karakter in een fles te vangen? Natuurlijk! Ons product is bedoeld om de vreugde en intensiteit van jonge liefde vast te leggen. Deze bloemig-fruitige geur combineert fruitige, bloemige en zoete accenten, waardoor een levendige en energieke compositie ontstaat. Vanaf de eerste akkoorden word je gecharmeerd door de sappige en zoete rode sinaasappel, waardoor je in een energieke en vrolijke stemming komt. De combinatie met zwarte bessen geeft de geur expressiviteit en frisheid, waarbij de zoetheid perfect in balans wordt gebracht. In het hart van de compositie ontdek je verleidelijke tonen van jasmijn en roos, die er vrouwelijke charme en een romantisch karakter aan toevoegen. In de afdronk geeft harmonia van vanille en muskus de geur een uitzonderlijke diepte en sensualiteit.

Opmerkingen:

Topnoten: zwarte bes, bergamot, sinaasappel, mandarijn, zwarte bessenbladeren

Hart: roos, lelie, lelietje-van-dalen, jasmijn, abrikoos

Basis: muskus, vanille, amber, tonkaboon, jeneverbes Virginia

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114271
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693162384

Made in Lab 22 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies