Made in Lab 23 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen geïnspireerd door een schandalige geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Made in Lab 23 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen geïnspireerd door een schandalige geur. Dit is een geur gemaakt voor dappere en sensuele vrouwen, perfect voor avondjes uit en speciale gelegenheden. De zoete en bloemige accenten bedwelmen, boeien en verleiden en bieden buitengewone kwaliteit tegen een uiterst betaalbare prijs. Geïnspireerd door de wereld van high fashion en intrigerende schandalen, wil 23 Made In Lab de durf en het zelfvertrouwen weerspiegelen van rebelse vrouwen die zich niet voor zichzelf hoeven te verontschuldigen. Deze compositie combineert zoete, bloemige en houtachtige tonen, waardoor een boeiend en sensueel aroma ontstaat. Het begint met tonen van gardenia, met zoete en citrusaccenten. Er zit honing in het hart, wat de geur een zoete elegantie geeft. Basisnoten samengesteld uit patchouli creëren een warme en verleidelijke basis.

Opmerkingen:

Hoofd: gardenia

Hart: honing

Basis: patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114272
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693162391

Made in Lab 23 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies