Made in Lab 24 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - Hugo Boss Ma Vie vervanging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 24 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - Hugo Boss Ma Vie vervanging *. De Hugo Boss Ma Vie-vervanger vangt perfect de karakteristieke geurnoten van de originele compositie. Het is een delicate en uitgebalanceerde geur die vrede en troost brengt, perfect voor dagelijks gebruik. Het is subtiel en niet overdreven en past perfect bij bijna elke vrouw, ongeacht de gelegenheid. Vanaf de eerste akkoorden word je gecharmeerd door de sappige, citrusgeur van cactus, waardoor je in een energieke stemming komt. De combinatie van jasmijn en roze fresia in het hart van de compositie voegt delicatesse en vrouwelijke charme toe aan de geur. In de afdronk bloeit harmonia van cederhout, sandelhout en muskus, waardoor de geur diepte en sensualiteit krijgt. Het is een geur die de essentie van de persoonlijke vervulling en levensvreugde van een vrouw vastlegt. Geclassificeerd als bloemig-houtachtig, combineert het bloemige, fruitige en houtachtige tonen, waardoor een harmonieuze en opbeurende compositie ontstaat.

Opmerkingen:

Hoofd: cactusbloem

Hart: roos, jasmijn, fresia

Basis: cederhout, houtachtige noten

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114273
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693162407

Made in Lab 24 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies