Made in Lab 42 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - Guerlain-vervanger MON GUERLAIN

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 42 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - Guerlain vervanging MON GUERLAIN *. Made in Lab 42 is een unieke oosterse geur die vrouwelijkheid, kracht en elegantie belichaamt. De samenstelling is een combinatie van zoetheid en subtiele kruidigheid, wat hem perfect maakt voor zowel speciale gelegenheden als dagelijks gebruik. De geur opent met frisse lavendel en bergamot, waardoor het een fris en aromatisch karakter krijgt. Het hart van de compositie is een rijk boeket van jasmijn en iris, waardoor het een verfijnd en bloemig karakter krijgt. Basisnoten zijn vanille, sandelhout en coumarine, waardoor de geur een warme, geruststellende en zoete toon krijgt. Made in Lab 42 is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke geur die hun persoonlijkheid benadrukt en ervoor zorgt dat ze niet onopgemerkt blijven. Het is een geur die zelfvertrouwen en elegantie uitstraalt en de diversiteit van vrouwelijkheid viert.

Opmerkingen:

Topnoten: lavendel, bergamot

Hart: jasmijn, iris, roos

Basis: vanille, sandelhout, coumarine, benzoë, zoethout, patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114291
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693165019

Made in Lab 42 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies