Made in Lab 46 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - Armani EMPORIO SHE-vervanger

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 46 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor Armani EMPORIO SHE *. Een exotische compositie vol de zoetheid van fruit en de delicatesse van bloemen. Deze verfijnde geur zal u verrassen met zijn rijkdom en u omhullen met zijn sensualiteit en frisheid. Het is een uitstekende keuze voor vrouwen die waarde hechten aan moderne oplossingen met een vleugje klassieke stijl. Made In Lab 46 is een absoluut moderne en sensuele geur, die verfijning en vrouwelijkheid uitstraalt. De geur opent met frisse en fruitige topnoten zoals ananas, limoen, peer en bergamot, waardoor een levendige en levendige introductie ontstaat. Het hart van het parfum bevat een boeket bloemige tonen, waaronder jasmijn, heliotroop en lelietje-van-dalen, waardoor het een elegant en delicaat karakter krijgt. Basisnoten zijn vanille, muskus, cederhout en amandelen, die warmte, diepte en een vleugje sensualiteit toevoegen. De Armani She-vervanger biedt vergelijkbare geurtonen en kwaliteit tegen een aantrekkelijkere prijs, zodat elke vrouw kan genieten van een exclusieve geur zonder het budget te overschrijden.

Opmerkingen:

Topnoten: tuberoos, limoen, peer, bergamot, ananas, mandarijn

Hart: lelietje-van-dalen, heliotroop, jasmijn, iriswortel

Basis: muskus, vanille, amber, ceder, tonkaboon, sandelhout, amandel

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114295
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693165033

Made in Lab 46 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies