Made in Lab 66 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Made in Lab 66 is een vervanging voor de Versace Crystal Noir -geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Made in Lab 66 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made in Lab 66 is een vervanging voor de geur Versace Crystal Noir , die als oriëntaals, rijk en sensueel wordt beschouwd. Onze compositie, geïnspireerd door deze geur, bevat een mengsel van noten die een onvergetelijk en verleidelijk aroma creëren. De geur opent met tonen van peper, kardemom en gember, waardoor het een licht zoete ale niet overdreven zoete opening krijgt. Het hart van de compositie wordt gedomineerd door bloemige tonen, waaronder tuberoos en pioenroos, die een vrouwelijk en verfijnd karakter toevoegen. De basisnoten omvatten sandelhout, muskus en amber, die bijdragen aan de diepte en duurzaamheid van de geur. Het is een compositie die elegantie en sensualiteit uitstraalt, perfect voor avondgelegenheden.

Opmerkingen:

Hoofden: peper, kardemom, gember

Hart: oranjebloesem, pioenroos, gardenia

Basis: sandelhout, muskus, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114315
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166153

Made in Lab 66 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies