Made in Lab 77 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor dames - vervanging voor Hugo BOSS THE SCENT

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Made in Lab 77 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made In Lab 77 is een eau de parfum voor vrouwen, een vervanging voor de geur Hugo Boss The Scent*. Deze geur is verleidelijk, sensueel en straalt vertrouwen en charme uit. Het is een bloemen- en fruitcompositie met een modern en verfijnd karakter. De geur begint met topnoten die doorgaans fris en fruitig zijn, zoals fresia en perzik. Deze tonen zorgen voor een kruidige en energieke introductie en voegen een vleugje energie en frisheid toe. Deze eerste indruk is als een vonk die de vlam van de verleiding doet ontbranden. In het hart van het parfum vind je osmanthus, een exotische bloem uit het Verre Oosten. Deze noot geeft de geur een vrouwelijk en verleidelijk karakter, waardoor een gevoel van allure en intriges ontstaat. Osmanthus staat bekend om zijn ego aroma dat de aandacht trekt en de zintuigen verleidt. De basis van de geur bevat een vleugje cacao, wat warmte en diepte aan de geur toevoegt. Bittere en sterke cacao geeft de geur een sensueel en boeiend karakter. Het is een geur die zelfvertrouwen uitstraalt en je vergezelt op momenten waarop je verleidelijk en uniek wilt zijn.

Opmerkingen:

Top: fresia, perzik

Hart: osmanthus

Basis: cacao

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114326
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166788

Made in Lab 77 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies