Made in Lab 87 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Made in Lab 87 is een eau de parfum voor vrouwen, geïnspireerd op de iconische geur van Givenchy Ange ou Démon

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 87 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made in Lab 87 is een eau de parfum voor vrouwen, geïnspireerd op de iconische geur van Givenchy Ange ou Démon*. Deze geur opent met een fris en stralend topakkoord dat de essentie van witte ego , mandarijn en saffraan bevat. Deze eerste tonen creëren een heldere en licht kruidige introductie, die doet denken aan het begin van een fascinerende geurreis. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult deze zijn hart, dat wordt gedomineerd door een rijk bloemenboeket. Lelies, orchidee en ylang-ylang creëren een sensuele en hypnotiserende uitstraling. Deze bloemige accenten geven de geur diepte en complexiteit, waarbij de oorspronkelijke frisheid in balans wordt gebracht met een vleugje warmte en elegantie. De basis van het parfum bevat houtachtige en warme tonen, waaronder eikenhout, vanille en tonkaboon. Deze elementen geven de geur een verleidelijk en omhullend karakter, maar ook een romig en licht zoet karakter. Deze buitengewone geur blijft lang bij je en laat een onvergetelijke indruk achter. Made in Lab 87 is een parfum dat zowel delicatesse als mysterie uitdrukt. Het is een geur die jouw unieke persoonlijkheid benadrukt en elegantie uitstraalt.

Opmerkingen:

Hoofden: tijm, saffraan, mandarijn

Harten: lelie, ylang-ylang, orchidee

Basis: eikenhout, vanille, tonkaboon

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114336
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693167501

Made in Lab 87 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies