Anwen Aware Scalp Care zure Peeling 100 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

De multi-tasking peeling bevat een set AHA -zuren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Anwen Aware Scalp Care zure Peeling 100 ml

De multi-tasking peeling bevat een set AHA zuren, waaronder glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur. Deze zuren werken op de huid in op een manier die bestaat uit het effectief exfoliëren van de dode opperhuid, het reinigen, het reguleren van de werking van de talgklieren en het stimuleren van de regeneratieve processen van de huid. Bovendien bevat de peeling een nieuwe generatie ureum, dat de hoornlaag verzacht en voor hydratatie zorgt. Arginine hydrateert bovendien de huid en kalmeert en maakt deze tegelijkertijd glad. Actieve ingrediënten zorgen samen voor het microbioom van de huid en zorgen voor een gezonde hoofdhuid. De peeling bevat ook een cosmetisch suikerprebioticum dat de balans van het microbioom van de huid herstelt. Bovendien hebben extracten van planten als gerst, kuisbes, Japanse gentiaan en duizendknoop antioxiderende eigenschappen, beschermen ze tegen irritatie en verminderen ze huidontstekingen. Het gehele product is gericht op het verbeteren van de conditie van de huid en het behouden van een gezond microbioom.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub vóór het wassen gelijkmatig aan op de droge hoofdhuid (houd de applicator dicht bij het hoofd) en verdeel het haar in secties. Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen, laat 5 minuten intrekken. Spoel grondig uit met warm water en was je haar met shampoo. Gebruik één keer per week. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Glycolzuur, Melkzuur, Arginine, Inuline, Hordeum Vulgare-zaadextract, Hydroxyethylureum, Wijnsteenzuur, Citroenzuur, Alfa-glucaan-oligosaccharide, Vitex Trifolia-fruitextract, Gentiana Scabra-extract, Polygonum Multiflorum-wortelextract, Dipropyleenglycol, Polysorbaat 20, Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114059
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905440419151

Anwen Aware Scalp Care zure...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies