ONLYBIO Hair in Balance Voedende en Kalmerende Emulsie voor geïrriteerde hoofdhuid 125 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Beginnen met haarverzorging met een gezonde hoofdhuid is de sleutel tot het bereiken van de gewenste haarverzorgingsresultaten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

ONLYBIO Hair in Balance Voedende en Kalmerende Emulsie voor geïrriteerde hoofdhuid 125 ml

De voedende en verzachtende emulsie is een natuurlijke, veganistische formule gemaakt van passievrucht, lavendelolie, munt en brandnetel. Deze emulsie is de sleutel tot een gezonde hoofdhuid zonder irritatie.

Waarom is het de moeite waard om een voedende en verzachtende emulsie te gebruiken:

Een gezonde en goed verzorgde hoofdhuid is de sleutel tot de groei van gezond haar. De voedende en verzachtende emulsie is gemaakt om de droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid te voeden, hydrateren en kalmeren. Het heeft een verzachtende en normaliserende werking, helpt overmatige huidpsoriasis en roos te bestrijden en versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid.

Wanneer is het de moeite waard om emulsie te gebruiken:

Het is de moeite waard om de voedende en verzachtende emulsie minimaal twee keer per week te gebruiken, of wanneer uw hoofdhuid droog, jeukend en geïrriteerd is. Regelmatig gebruik van deze emulsie helpt een gezond evenwicht van de hoofdhuid te behouden.

Wat zit er in de emulsie en wat zijn de voordelen ervan:

-Lavendelolie: Verzacht ontstekingen van de hoofdhuid, brengt verlichting en vermindert irritatie.

-Passievruchtextract: verbetert de integriteit van de hoofdhuidbarrière en ondersteunt het microbiële evenwicht. Dit betekent dat de hoofdhuid gezonder en beter gevoed is.

-Munt en brandnetel: Deze ingrediënten hebben een verfrissende en reinigende werking en helpen jeuk en irritatie te verminderen.

Het is een emulsie die de hoofdhuid verzorgt, problemen helpt bestrijden die verband houden met de conditie ervan en cruciaal is voor het behoud van gezond haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan. Masseer met cirkelvormige bewegingen

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Pelargonaat, Neopentyl Glycol Dicaprylaat/Dicapraat, Coco-Caprylaat/Capraat, Cetearyl Olivaat, Sorbitan Olivaat, Urtica Dioica Blad Extract, Mentha Piperita Blad Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Olie, Aloe Barbadensis Blad Juice , Magnifera Indica ( Mango ) zaadboter, Vitis Vinifera (druiven) zaadolie, Rubus Idaeus ( Raspberry ) zaadolie, Nigella Sativa ( Black komijn) olie, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Melaleuca Alternifolia bladolie, gehydrolyseerd rijsteiwit, Piroctone Olamine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Acacia Senegal Gom, Xanthaangom, Glycerine, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, Parfum Citral, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114354
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209846535

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies