Tołpa Holistic Retinol Vitalizing Serum -booster voor facelifting 75 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Een vitaliserend serum voor het gezicht dat het effect van de daaropvolgende huidverzorging versterkt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Tołpa Holistic Retinol Vitalizing Serum -booster voor facelifting 75 ml

Een vitaliserend boosterserum voor het gezicht dat het effect van de daaropvolgende huidverzorging versterkt. Dit serum heeft veel voordelen voor de huid. Het vitaliseert het, maakt het oppervlakkig en vult rimpels, waardoor de huid er steviger uitziet. Bovendien lift, verstevigt en verstevigt het de huid, wat de tekenen van veroudering helpt bestrijden. Het serum vermindert de zichtbaarheid en vernauwt de poriën, wat vooral gunstig is voor de vette of gecombineerde huid. Het normaliseert de afscheiding van talg, wat het aantal onvolkomenheden vermindert. Het serum brengt ook de huid in balans, hydrateert droge delen en mattert de vette zone. Bovendien egaliseert het de huidskleur, elimineert het verkleuring en zorgt het voor een diepe hydratatie. Dit product verhoogt het adaptogene vermogen van de huid, wat betekent dat het haar weerstand tegen de nadelige effecten van externe factoren en stress versterkt. Dit is belangrijk voor het behoud van een gezonde en evenwichtige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de serum-booster aan op de handpalm en vervolgens op het gereinigde gezicht, hals en decolleté. Klop zachtjes met uw vingertoppen tot het is opgenomen. Breng de juiste crème aan. Gebruik elke ochtend en avond

SAMENSTELLING

Aqua , Polysorbaat 20, Retinol, Turfextract, Gehydrolyseerde Algin, Rhodiola Rosea Root Extract, Glycerine, Hyaluronic Acid , Natriumhyaluronaat, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Xanthaangom, Gehydrogeneerde Lecithine, Parfum, Natriumhydroxide, 1,2- Hexaandiol, Butyleenglycol, BHA, BHT, Ethylhexylglycerine, Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectine/Glycerine Crosspolymeer, Pentyleenglycol, Caprylyl Gylycol, Kaliumsorbaat, Methylpropaandiol, Fenoxyethanol, Benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111998

Specifieke referenties

ean13
5902719417764

Tołpa Holistic Retinol...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies