Dr. Santé Collagen Hair Filler haarvuller met collageen 100ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Innovatieve haarvuller met collageen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Dr. Santé Collagen Hair Filler haarvuller met collageen 100ml

Een innovatieve haarvuller met collageen waarmee je mooi, dik en vol haar krijgt. Het product bevat collageen, dat bekend staat om zijn herstellende en versterkende eigenschappen, evenals actieve ingrediënten die hun volume vergroten. Collageen is een natuurlijk ingrediënt dat essentieel is voor gezond en mooi haar. Hierdoor is het haar sterk, dik en elastisch. Naarmate we ouder worden, neemt de collageenproductie van het lichaam echter af, wat kan leiden tot verzwakking en haaruitval. Haarvuller met collageen maakt het mogelijk om het collageentekort in je haar aan te vullen en zo de structuur te versterken. Haarvuller met collageen werkt volgens het principe van het vullen van gaatjes in de haarstructuur, waardoor het haar dikker, dichter en vol volume lijkt. De filler werkt over de gehele lengte van het haar, wat zorgt voor een egaal effect. Het product belast het haar niet en laat geen zwaar gevoel achter.

HOE TE GEBRUIKEN

Thermische restauratie: gelijkmatig aanbrengen op nat, schoon haar over de gehele lengte tot aan de punten, zonder contact met de hoofdhuid en haarwortels. Zet een douchemuts op, verwarm met een föhn gedurende 5 minuten. Laat nog 30 minuten op het haar zitten, wikkel je hoofd met een handdoek voor een maximaal effect. Daarna afspoelen met warm water.

Snelle regeneratie: meng het vulmiddel in een verhouding van 1:1 met koud water, meng om de consistentie van een dikke crème te verkrijgen. Gebruik geen metalen schaal/container. Breng de filler aan op nat, schoon haar, zonder contact met de hoofdhuid en haarwortels. Verdeel gelijkmatig over de gehele lengte tot aan de uiteinden en laat 10-15 minuten intrekken, daarna afspoelen met warm water. Uithardingstemperatuur lager dan 2 °С. Voor gebruik moet de fles in voldoende warm (niet kokend) water worden geplaatst en vervolgens worden geschud.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat, Propyleenglycol, Myristyl Alcohol, Glycerine, Cetrimonium Chloride, Panthenol , Peg-12 Dimethicon, Acacia Seyal Gum Extract (Phyto Collageen), Kaliumsorbaat, Parfum, Aqua , Citroenzuur, Benzyl Salicylaat, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Citral De huidige samenstelling staat op de productverpakking

110694
a lot

Specifieke referenties

ean13
8588006040371

Dr. Santé Collagen Hair...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies