More 4 Care Anti Haaruitval Specialist Serum - haaractivator 70 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Een geavanceerde oplossing in de strijd tegen haaruitval en verzwakte conditie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

More 4 Care Anti Hair Loss gespecialiseerd Serum - haaractivator 70 ml

De ANTI HAIR LOSS-serie is een geavanceerde oplossing in de strijd tegen haaruitval en verzwakte conditie. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de serie:

-Innovatief complex 4% TETRAXIDYLUM INTENSE: Dit complex werkt op een wetenschappelijk bewezen manier en stimuleert de microcirculatie rond de haarzakjes. Dankzij dit voedt het de haarzakjes en activeert het de groei van slapende haarzakjes, waardoor de levenscyclus van het haar wordt verlengd en voortijdig verlies wordt voorkomen.

-Actieve ingrediënten:

Biotyna en D- Pantenol : deze ingrediënten dringen door in de haarstructuur, geven het volume en kracht, verminderen breuk en verhogen de glans.

Allantoïne: Verzacht irritatie van de hoofdhuid, wat belangrijk is bij de haarverzorging.

-Specialized Serum-Hair Density Activator: Dit is een product met de ANTI HAIR LOSS-formule, die de broosheid en de gevoeligheid voor haarverlies aanzienlijk vermindert met maximaal 75%. Bovendien wordt het haar effectief dikker en dikker. Geconcentreerde actieve ingrediënten dringen de haarzakjes binnen, voeden deze intensief en kunnen het aantal haren in de groeifase met meer dan 10% verhogen, wat zich vertaalt in maximaal 2.500 nieuwe haren. De ANTI HAIR LOSS-serie is een alomvattende benadering van haarverzorging, die zichtbare resultaten oplevert bij het verbeteren van de conditie van het haar en het verminderen van haaruitval. Regelmatig gebruik van het serum kan u helpen dikker en sterker haar te krijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum 1-2 keer per dag aan op de droge of vochtige hoofdhuid in gebieden met dunner wordend haar, masseer gedurende ongeveer 1-2 minuten. Niet spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Propyleenglycol, Alcohol, Panthenol , Pyrrolidine 2, 6-Diaminopyrimidine Oxide, Melkzuur, Ureum, Argania Spinosa Kernelolie, Dinatriumfosfaat, Polysorbaat 20, Biotine, Citroenzuur, Allantoïne, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112869
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116088723

More 4 Care Anti Haaruitval...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies