Balea Serum met Vitamine C 30ml

€ 11,40
Inclusief belasting

Serum met zeer actieve vitamine C

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Balea Serum met Vitamine C 30ml

Gezichtsserum met zeer actieve vitamine C is een uitstekend product dat de teint revitaliseert en de huid een gezonde glans geeft. Het werkt intensief op de huid en zorgt voor zichtbare resultaten. Het belangrijkste voordeel van dit serum is het vermogen om fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet. Het effect van het serum is het stimuleren van de productie van collageen, dat verantwoordelijk is voor huidelasticiteit en rimpelvermindering. Daarnaast werkt het serum als een krachtige antioxidant, die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren zoals UV-straling en vrije radicalen. Dit helpt vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen en haar gezonde uiterlijk te behouden. Een belangrijk aspect van dit serum is ook de hydraterende eigenschap. Intensieve hydratatie verlicht de droge huid, versterkt de beschermende barrière en maakt de huid glad en stralend. Regelmatig gebruik van het serum met zeer actieve vitamine C zorgt voor positieve resultaten, het revitaliseren van de teint, het geven van een stralende huid, het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels en het bieden van effectieve bescherming tegen externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de kaasfles om de ingrediënten goed te mengen. Breng vervolgens een paar druppels van het serum aan op uw vingertop of handpalm.

SAMENSTELLING

Aqua , Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-6 Stearate, Glycerine, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Phenoxyethanol, Parfum, Sclerotium Gum, Stearyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Xanthaangom, Limonene, Polyglyceryl-6 Behenate, Kalium Cetyl Fosfaat, 1,2-hexaandiol, caprylylglycol, Malpighia Glabra- Juice , maltodextrine, natriumhydroxide, linalool, benzylsalicylaat, tocoferol, geraniol, citral

111692
just a few left

Specifieke referenties

Balea Serum met Vitamine C...

€ 11,40
group_work Toestemming voor cookies