AA Wings of Color Soap voor het stylen van wenkbrauwen 10 gr

€ 6,80
Inclusief belasting

Een professioneel product voor het stylen van wenkbrauwen, geeft een mooie vorm en een expressief effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

AA Wings of Color Soap voor het stylen van wenkbrauwen 10 gr

Een professioneel product voor het stylen van wenkbrauwen, geeft een mooie vorm en een expressief effect. Het helpt om de natuurlijke schoonheid van wenkbrauwen te benadrukken, de hele dag door zonder dat bijwerken nodig is. De kleurloze zeep temt het haar en behoudt de vorm van de wenkbrauwen, waardoor de styling een natuurlijk effect krijgt. Het houdt ze in de gewenste vorm, voegt volume toe en verbetert hun conditie. Het zal weerbarstig haar gemakkelijk temmen en het gezond en glanzend maken. Perfect voor mensen met dikke en weerbarstige wenkbrauwen, ook bedoeld voor mensen die een delicate onderstreping verwachten. Het eindresultaat is als het lamineren van wenkbrauwen.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg een druppel water toe aan de zeep of spray met een beetje nevel. Neem het product op de borstel en kam de wenkbrauwen naar de buitenste hoek toe. Vul vervolgens de wenkbrauwen in met je favoriete cosmetica.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propyleenglycol, natriumstearaat, sorbitol, pentyleenglycol, VP/methacrylamide/vinylimidazoolcopolymeer, lauramidopropylbetaïne, propaandiol, butyrospermum parkii-boter, ureum, caprylylglycol, tocoferol, pistacia lentiscusgom, biotine, gehydrogeneerde lecithine, capryl/ Capric Triglyceride, Dinatriumfosfaat, Gellangom, Fenoxyethanol, Fenylpropanol, Fenethylalcohol, Ethylhexylglycerine, Citroenzuur

109865
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116076607

AA Wings of Color Soap voor...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies