AA Laab geconcentreerd Serum - gezichtsampul 30 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Het Serum is ideaal voor de dagelijkse huidverzorging en helpt het gezonde uiterlijk en de conditie ervan te behouden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

AA Laab geconcentreerd Serum - gezichtsampul 30 ml

AA Laab is een geconcentreerde gezichtsserum-ampul die tot doel heeft de conditie van de huid te verbeteren, deze te voorzien van intense hydratatie, de beschermende functie te versterken, te verzachten, comfort, voeding, uitstraling te geven, de zichtbaarheid van rimpels te verminderen en de huidstructuur te verbeteren. Het ampulserum bevat het Centella B12-complex, een combinatie van twee unieke actieve ingrediënten: Centella uit Madagaskar en vitamine B12.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Centella uit Madagaskar: Centella voorkomt rimpels door de collageenvezels te versterken. Hydrateert de huid intensief en beschermt hyaluronzuur tegen afbraak. Bovendien heeft het een ontgiftende werking, waardoor vrije radicalen worden geneutraliseerd.

-Vitamine B12: Vitamine B12 heeft ontstekingsremmende eigenschappen, die huidirritaties en allergische reacties helpen verzachten.

De kracht van het Centella B12-complex ondersteunt de werking van hyaluronzuur, dat de opperhuid intensief hydrateert en het oppervlak glad maakt.

Extra informatie:

-Het product bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

-Het is geschikt voor veganisten.

-Het product is niet op dieren getest (Cruelty-Free).

Dit ampulserum is ideaal voor de dagelijkse huidverzorging en helpt het gezonde uiterlijk en de conditie ervan te behouden. Het hydrateert, kalmeert en gaat de tekenen van huidveroudering tegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's morgens en/of 's avonds een dunne laag aan op de gereinigde gezichtshuid voordat u de crème aanbrengt, masseer zachtjes en vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Pentyleenglycol, Tripelargonine, Glycerine, Betaïne, Coco-Caprylaat/Capraat, C13-C15 Alkaan, Vitis Vinifera Zaadolie, Trilaureth-4 Fosfaat, Glycereth-7 Caprylaat/Capraat, Hydroxyacetofenon, Kaliumcetylfosfaat, Centella Asiatica Extract, Xylitylglucoside , Anhydroxylitol, Xylitol, Cyanocobalamine, Hyaluronic Acid , Panthenol , Allantoïne, Tocoferylacetaat, Xanthaangom, Tributylcitraat, Buteth-3, Natriumbenzotriazolyl Butylfenolsulfonaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112886
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116091891

AA Laab geconcentreerd...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies