AA Laab verzachtende make-up verwijderingsbalsem 150 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

De balsem is perfect voor het dagelijks verwijderen van make-up en het reinigen van de gezichtshuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

AA Laab verzachtend Make-up verwijderingsbalsem 150 ml

Verzachtende make-upverwijderingsbalsem is een effectieve en zachte manier om de gezichtshuid te reinigen van onzuiverheden en make-up, zelfs waterproof make-up. Dit product verwijdert niet alleen make-up, ale beschermt ook de hydrolipidenbarrière van de huid en versterkt de beschermende functie ervan. Belangrijk is dat het comfortabel werkt, hydrateert en irritaties verzacht, zonder dat de huid trekkerig aanvoelt.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Centella B12 Complex: Dit is een innovatieve combinatie van twee unieke actieve ingrediënten, Centella uit Madagaskar en vitamine B12.

-Centella helpt rimpels voorkomen door de collageenvezels te versterken, hydrateert de huid intensief en beschermt hyaluronzuur tegen afbraak.

-Vitamine B12 heeft ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht huidirritaties en allergische reacties. Samen vormen ze een complex dat sheaboter versterkt, wat een gunstig effect heeft op de regeneratie van de opperhuid en bescherming tegen vochtverlies.

Deze balsem is perfect voor het dagelijks verwijderen van make-up en het reinigen van de gezichtshuid. Het werkt zacht en effectief, waardoor de huid gehydrateerd en comfortabel blijft. Het product is vegan en bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor ze huid- en diervriendelijk zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid balsem grondig over een droog gezicht. Bevochtig vervolgens uw handen met warm water en masseer zachtjes totdat de balsem in een emulsie verandert. Grondig afspoelen met lauw water

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus zaadolie, Butyrospermum Parkii-boter, hydroxypropylzetmeelfosfaat, gehydrogeneerde plantaardige olie, propaandiol, Aloe barbadensis- Juice , glycerine, xanthaangom, Centella Asiatica -extract, cyanocobalamine, tocoferylacetaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, 1,2-hexaandiol , Cetrimoniumbromide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112891

Specifieke referenties

ean13
5900116091860

AA Laab verzachtende...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies