AA Laab hydraterende gezichtswasgel 150 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De vochtinbrengende gezichtswasgel is perfect voor de dagelijkse reiniging van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

AA Laab hydraterende gezichtswasgel 150 ml

Hydraterende gezichtswasgel is een effectieve en zachte manier om de gezichtshuid te reinigen zonder een trekkerig gevoel te veroorzaken. Deze gel verwijdert niet alleen onzuiverheden, ale beschermt ook de hydrolipidenbarrière van de huid en versterkt de beschermende functies ervan. Belangrijk is dat het comfortabel werkt, vochtinbrengend is en mogelijke irritaties verzacht.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Centella B12 Complex: Dit is een innovatieve combinatie van twee unieke actieve ingrediënten, Centella uit Madagaskar en vitamine B12.

-Centella helpt rimpels voorkomen door de collageenvezels te versterken, hydrateert de huid intensief en beschermt hyaluronzuur tegen afbraak.

-Vitamine B12 heeft ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht huidirritaties en allergische reacties. Samen vormen ze een complex dat ceramiden versterkt, wat een gunstig effect heeft op de regeneratie van de epidermisstructuur en bescherming tegen vochtverlies.

Deze vochtinbrengende gezichtswas is perfect voor de dagelijkse reiniging. Het werkt zacht, zonder de natuurlijke beschermende barrière van de huid te verstoren, en laat de huid gehydrateerd en verfrist achter. De producten AA LAAB zijn vegan en bevatten 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor ze huid- en diervriendelijk zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel over de vochtige gezichtshuid en spoel vervolgens grondig af met lauw water. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, laurylglucoside, cocamidopropylbetaïne, PEG-120 methylglucosedioleaat, pentyleenglycol, glycerylcaprylaat / capraat, glyceryldioleaat, Centella Asiatica extract, Ceramide NG, Ceramide NP, cyanocobalamine, tocoferol, trioleïne, melkzuur, benzoëzuur Zuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112892
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091877

AA Laab hydraterende...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies