AA Technology Age 5 Repair 3in1 verzachtende en hydraterende micellaire vloeistof voor het gezicht 400 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Gladmakende en hydraterende micellaire vloeistof 3 in 1 heeft een ontspannend en gladmakend effect op de huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

AA Technology of Age 5 Repair 3in1 verzachtende en hydraterende micellaire vloeistof voor het gezicht 400 ml

Gladmakende en hydraterende micellaire vloeistof 3 in 1 heeft een ontspannend en gladmakend effect op de huid, terwijl het deze verstevigt, zorgt voor langdurige hydratatie van de huid en vermindert de zichtbaarheid van fijne rimpels. Hydrateert, voedt en verzacht de huid perfect en herstelt de glans. De hypoallergene formule, die klinisch is getest bij mensen met allergische huidziekten, garandeert het hoogste niveau van veiligheid en effectiviteit, zelfs voor de gevoelige huid. Producten uit deze lijn voorzien de rijpe huid van de juiste verzorging en helpen haar jeugdige uitstraling te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met een kleine hoeveelheid micellaire vloeistof en reinig uw gezicht, oogcontour en lippen. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , Pentyleenglycol, Glycerine, Natriumcocoamphoacetaat, Rosa Centifolia-extract, Jasminum Officinale-extract, Bellis Perennis-extract, Xanthaangom, Panthenol , Hyaluronic Acid , Acetylhexapeptide-8, Pentapeptide-18, Glycerylbehenaat, Gehydrogeneerde palmolie, Oenothera Biennis-olie, Calendula Officinalis bloemenextract, glycerylstearaatcitraat, tocoferylacetaat, caprylylglycol, allantoïne, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, cetrimoniumbromide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112909

Specifieke referenties

ean13
5900116088969

AA Technology Age 5 Repair...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies