AA Perfect Basic 3in1 hydraterend micellair Hydro 200 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

De formule van dit micellair water is hypoallergeen, wat betekent dat het zelfs geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Perfect Basic 3in1 hydraterende Hydro micellaire vloeistof 200 ml

Hydraterende micellaire vloeistof 3in1 is een product dat uitgebreide verzorging biedt voor de normale en vochtarme huid. Dit product heeft drie hoofdfuncties:

-Reiniging: verwijdert effectief onzuiverheden van het huidoppervlak, inclusief make-up, waardoor het schoon en fris blijft.

-Make-up verwijderen: Verwijdert voorzichtig make-up, waardoor de huid schoon en gehydrateerd blijft, zonder overmatig wrijven of wrijven.

-Verzorging: Naast het reinigen en verwijderen van make-up voorziet micellaire vloeistof de huid van hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur en algenextract. Hyaluronzuur helpt de huid te hydrateren, glad te maken en te voeden, waardoor de glans wordt hersteld. Algenextract hydrateert intensief en verzacht irritaties.

De formule van dit micellair water is hypoallergeen, wat betekent dat het zelfs geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Het product is klinisch getest onder oogheelkundig en dermatologisch toezicht en dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten. Het bevat geen kleurstoffen, geurstoffen, microplastics of ethylalcohol. De pH van deze vloeistof is neutraal voor de huid rond de ogen, waardoor het veilig en zacht is voor dit gevoelige deel van het gezicht.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met een kleine hoeveelheid vloeistof en reinig zachtjes uw gezicht, oogcontour en lippen. Gebruik 's morgens en/of 's avonds, afhankelijk van de behoeften van uw huid.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, natriumcocoamfoacetaat, poloxameer 184, natriumchloride, 1,2-hexaandiol, Maris Aqua, gehydrolyseerd algenextract, natriumhyaluronaat, cetrimoniumbromide, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112927
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116082714

AA Perfect Basic 3in1...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies