AA Help SOS milde Vloeibare handzeep D- pantenol 300 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

Dit product reinigt de huid van uw handen op milde wijze, zonder de natuurlijke beschermende barrière te verstoren, en verzorgt deze tegelijkertijd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Help SOS milde vloeibare handzeep D- pantenol 300 ml

Dit is een product gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige handhuid. Perfect voor mensen met droogte- en irritatieproblemen, maar ook voor mensen met een gevoelige of allergische huid. Het heeft klinische tests doorstaan en is gebaseerd op veilige, zachte reinigingsmiddelen met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het bevat verzachtende d-panthenol, bevat geen extra kleurstoffen en heeft een hypoallergene geursamenstelling. Dit product reinigt de huid van uw handen op milde wijze, zonder de natuurlijke beschermende barrière te verstoren, en verzorgt deze tegelijkertijd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de zeep aan op uw handen en verdeel deze over uw huid, spoel vervolgens af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Lauramidopropyl Betaïne, Ammonium Lauryl Sulfaat, Dinatrium Laureth Sulfosuccinaat, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleaat, Glycerine, Panthenol , Betaïne, Allantoïne, Tocoferol, Ascorbyl Palmitaat, Lecithine, Gehydrogeneerde Palmglyceriden Citraat, Citroenzuur, Melkzuur, Benzoëzuur, Parfum , Polysorbaat-20, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112876
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116077031

AA Help SOS milde Vloeibare...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies