AA Intieme Bescherming + Verzorging hydraterend Natural intieme hygiënegel 300 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Een zachte oplossing voor de gevoelige huid in intieme zones

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Intieme Bescherming + Verzorging hydraterend Natural intieme hygiënegel 300 ml

Hydraterende intieme hygiënegel is een zachte oplossing voor de gevoelige huid in intieme zones. Reinigt effectief en laat een verfrissing achter. De gel elimineert jeuk en branderigheid en herstelt buitengewoon comfort. De formule zorgt voor een goede hydratatie van de huid, herstelt het microbioom en herstelt de optimale pH, wat resulteert in een verminderde incidentie van intieme infecties. Belangrijk is dat de gel maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat, wat de natuurlijke benadering van de verzorging benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Was uw intieme delen van het lichaam met een kleine hoeveelheid gel. Spoel het preparaat vervolgens af met water. Gebruik elke dag in plaats van zeep.

SAMENSTELLING

Aqua , Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaïne, Glycerine, Melkzuur, Polysorbaat 20, Vaccinium Macrocarpon Fruitextract, Aloe Barbadensis Juice , Undecylenamidopropyl Betaïne, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Natriumhyaluronaat, Persea Gratissima Olie, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115276
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116062808

AA Intieme Bescherming +...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies