AA Girls Mild Schuim voor intieme hygiëne Aardbei 150 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Zacht schuim voor het dagelijks wassen en verzorgen van intieme zones

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Girls Mild Schuim voor intieme hygiëne Aardbei 150 ml

Zacht schuim voor het dagelijks wassen en verzorgen van intieme zones, speciaal gemaakt voor meisjes vanaf 3 jaar. Deze zachte formule, ontwikkeld in samenwerking met specialisten in gynaecologie, dermatologie en allergologie, is veilig voor de huid van kinderen. De door kinderartsen bevestigde gebruiksveiligheid maakt het een ideale oplossing voor de allerkleinsten, die vanaf de vroegste jaren een goede hygiëne en verzorging van intieme gebieden garanderen. Het schuim is ontwikkeld met mild reinigende ingrediënten en beschermt door de speciale samenstelling de gevoelige huid van meisjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Was uw intieme delen van het lichaam met een kleine hoeveelheid gel. Spoel het preparaat vervolgens af met water. Gebruik elke dag in plaats van zeep.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumcocoamfoacetaat, melkzuur, Cucumis Sativus fruitextract, bisabolol, natriumcaproyl / lauroyllactylaat; Triethylcitraat, polyglyceryl-4-capraat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Aroma . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115277
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116076454

AA Girls Mild Schuim voor...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies