Inter Vion metalen nagelriemduwer 1 stuk

€ 3,50
Inclusief belasting

De metalen nagelriemschuiver is een betrouwbaar hulpmiddel dat een nauwkeurige en veilige verzorging van handen en voeten ondersteunt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Inter Vion metalen nagelriemduwer 1 stuk

Een metalen nagelriemschuiver is een essentieel hulpmiddel tijdens mani- en pedicure , waarmee u de nagelriemen nauwkeurig en niet-invasief kunt verwijderen. Deze stevig uitgevoerde stamper heeft twee punten, waardoor hij veelzijdig en inzetbaar is in diverse zorgsituaties. Hij is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat de duurzaamheid garandeert, en het gegroefde antisliphandvat zorgt voor een stevige grip tijdens gebruik.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de metalen nagelriemschuiver:

- Nauwkeurige verwijdering van de nagelriemen: dankzij twee punten maakt de stamper een nauwkeurige verwijdering van de nagelriemen mogelijk zonder het risico van beschadiging van de nagels of de huid.

- Stevige constructie: gemaakt van hoogwaardig metaal, de repeller is solide en duurzaam voor langdurig gebruik.

-Antisliphandgreep: de gegroefde handgreep voorkomt dat het gereedschap per ongeluk uit uw hand glijdt, wat een veilige en nauwkeurige bediening mogelijk maakt.

-Gemakkelijk schoon te houden: De repeller is gemakkelijk schoon te houden, wat zorgt voor hygiënische omstandigheden tijdens verzorgingsbehandelingen.

113207
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902704988088

Inter Vion metalen...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies