Professionele 6-delige pedicure Black 1 stuk

€ 7,60
Inclusief belasting

Een complete set voetverzorgingshulpmiddelen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Professionele 6-delige pedicure Black 1 stuk

De professionele zwarte pedicureset is een complete set voetverzorgingshulpmiddelen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-6-delige set: de set bevat 6 verschillende hulpmiddelen die een uitgebreide voetverzorging mogelijk maken.

- Hoogwaardige materialen: de gereedschappen zijn gemaakt van duurzame en hygiënische materialen, wat een veilige voetverzorging garandeert.

-Zwarte kleur: De zwarte kleur van de set geeft hem een elegante uitstraling.

-Verschillende toepassingen: de gereedschappen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan pedicurebehandelingen, waaronder het knippen van nagels, het verwijderen van eelt en meer.

-Praktische koffer: De set wordt geleverd in een praktische koffer, waardoor u het gereedschap gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Een professionele pedicureset is een essentieel element van de uitrusting voor iedereen die om de gezondheid en het uiterlijk van zijn voeten geeft. Dankzij de verschillende hulpmiddelen in de set is het mogelijk om thuis een uitgebreide voetverzorging uit te voeren. Esthetisch design en duurzame kwaliteit maken de set niet alleen functioneel, ale ook stijlvol. Bovendien zorgt een praktische koffer ervoor dat u alles georganiseerd kunt houden en dat u uw gereedschap mee kunt nemen op reis.

113870

Specifieke referenties

ean13
2098786735

Professionele 6-delige...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies