Inter Vion Borstelreinigingsmat met zuignap 1 stuk

€ 4,30
Inclusief belasting

Een borstelreinigingsmat is een essentiële hulp om uw penselen in perfecte staat te houden en hun langere levensduur en reinheid te garanderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Inter Vion Borstelreinigingsmat met zuignap, 1 stuk

Intervion ronde borstelreinigingsmat is een uitzonderlijk nuttig product gemaakt van hoogwaardige siliconen, dat perfect is voor het reinigen van cosmetische accessoires van achtergebleven vuil en onzuiverheden. Deze extra zachte mat is perfect voor het reinigen van penselen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen van de Intervion borstelreinigingsmat:

-Hoogwaardige siliconen: de mat is gemaakt van ego en borstelvriendelijk siliconen, wat zorgt voor een effectieve en veilige reiniging.

-Zuignap voor stabiliteit: Dankzij de handige zuignap blijft de mat bij het reinigen van borstels in de geselecteerde positie, wat het werk gemakkelijker maakt en voorkomt dat hij gaat glijden.

-Zacht en zacht: de zachte textuur van de mat is zacht voor de borstelharen van uw penselen, waardoor hun kwaliteit en duurzaamheid behouden blijven.

-Veelzijdigheid: de mat is geschikt voor het reinigen van verschillende soorten penselen, zowel make-upborstels als andere cosmetische accessoires.

113205
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902704989672

Inter Vion...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies