Nivea Rose Touch Cleansing Face Foam met Biologisch Rozenwater 150 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Herstel de gezonde glans en diepe reiniging van uw huid met Rose Touch reinigingsschuim

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Rose Touch reinigend gezichtsschuim met biologisch rozenwater 150 ml

Waardeer de delicatesse van uw huid met Rose Touch gezichtsreinigingsschuim. De formule verrijkt met biologisch rozenwater en micellaire technologie biedt uitgebreide verzorging. Het hydrateert de huid, verwijdert onzuiverheden en make-up en bereidt deze voor op de volgende verzorgingsfasen. Miceldeeltjes werken als een magneet en verwijderen op zachte en effectieve wijze alledaagse onzuiverheden. Het schuim kalmeert en kalmeert de huid, waardoor u zich schoon en comfortabel voelt. Dit product is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. De efficiëntie ervan garandeert langdurige zorg - genoeg voor ongeveer 190 toepassingen bij correct gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen, vermijd het gebied rond de ogen. Grondig spoelen met water. Ontworpen voor dagelijks gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , sorbitol, glycerine, decylglucoside, dinatriumcocoylglutamaat, Rosa Damascena Water , propyleenglycol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, PEG-200 gehydrogeneerde glycerylpalmaat, polyquaternium-10, citroenzuur, natriumchloride, natriumsulfaat, sorbinezuur , Linalool, Geraniol, Citronellol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112684
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900017084398

Nivea Rose Touch Cleansing...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies