ONLYBIO Hair in Balance Kids Leave-in conditioner voor makkelijk doorkambaar 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Ontwarrende conditioner voor kinderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15

ONLYBIO Hair in Balance Kids Leave-in conditioner voor makkelijk doorkambaar 200 ml

De jongsten vermijden vaak ontmoetingen met de borstel, omdat ze er een slechte associatie mee hebben. Kinderconditioner voor gemakkelijk kammen is een manier om dagelijkse haarverzorging een puur plezier voor kinderen te maken, geen reden om te huilen. Het product zorgt ervoor dat de borstel soepel over verwarde lokken of weerbarstige krullen glijdt zonder aan het haar te trekken of te trekken. Tegelijkertijd verzorgt het delicate kinderkrullen, waardoor hun natuurlijke draai naar voren komt en wordt benadrukt. Bovendien ruikt het naar verfrissende, energieke kiwi. Het product bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vegan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de conditioner aan op het vochtige haar van uw kind. Het is niet nodig om het af te spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Bis-(Isostearoyl/Oleoyl Isopropyl) Dimonium Methosulfate, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cetrimonium Chloride, Citroenzuur, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, Parfum. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109177
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209844814

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies