MollyLac Flexible Nagel Formulier Sjablonen Violet 500 st

€ 10,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

family :'FuturaNewDemi-Reg', Philosopher, sans-serif;font-weight:400;line-height:1.2;color:#2d2d2d;font-size:2.5rem;background-color:#ffffff;">Mold-sjablonen voor nagels 500st paars Molly Lac


Extreem precieze vormen voor het verlengen van nagels gemaakt van innovatief PVC-materiaal gekenmerkt door perfecte elasticiteit en gebruikscomfort, zelfs met problematische nagelplaten. Ze zorgen voor comfortabele nagelverlenging in salonvormen zoals amandel en vierkant.

Perfect voor afgebeten nagels! Verlenging en reconstructie van zulke problematische nagels was nog nooit zo eenvoudig. De perfect getekende middellijn is een garantie voor een precies en nauwkeurig geplaatst sjabloon.
Dankzij innovatieve zijsneden kunt u een perfecte tunnel maken zonder dat u de nagels met een crimper hoeft vast te klemmen.
Perfect geplaatste hulplijnen en een lengteraster vergemakkelijken en versnellen het werk, terwijl een perfecte opbouw en geleiding van de zijlijnen gegarandeerd is.
De vormen behouden perfect de gegeven vorm tijdens het nagelstylingproces zonder uit te zetten en te vervormen.

Extensiesjablonen zijn een essentieel product in het werk van elke gewaardeerde stylist. Zet in op de beste kwaliteit voor een geweldige prijs die Molly Lac u geeft! Tot 7 soorten formulieren om uit te kiezen! Kies degene die aan uw eisen voldoen! Van eenvoudig tot zeer complex, waardoor u salonverlengingen en avant-gardistische verlengingen kunt maken, een gebarsten of gebroken nagel kunt repareren en een fragiele en broze plaat een nieuwe look kunt geven. De sjablonen zijn zo gemaakt dat ze perfect passen bij elke tegel - zelfs de problematische - en de tijd van uw werk tot een minimum beperken. Met sjablonen kunt u met elke methode werken - dankzij hen kunt u uw nagels verlengen met een speciaal daarvoor bestemde bouwhybride (bijv. Molly Lac SOS Antidotum), gel, acryl- of acrylgel!


Elk type van onze vormen hecht perfect aan de nagel, waardoor u het probleem van het "water geven" van de gel onder de nagel, wat vaak tot breuken leidt, verlost. Perfect geselecteerde, sterke lijm voorkomt plakken, maar veroorzaakt geen irritatie, dus het kan zelfs voor zeer gevoelige handen worden gebruikt. De perfecte techniek van het plaatsen van de vorm, maar ook een goed op elkaar afgestemde sjabloon garanderen u de duurzaamheid van de styling!
Het esthetische en interessante ontwerp van de sjablonen zal niet alleen uw oog, maar ook uw klanten bevallen!

102587

Specifieke referenties

ean13
5902883380505

MollyLac Flexible Nagel...

€ 10,50
group_work Toestemming voor cookies