Greenergy Protein Tuinbonenchips met Tomaat & Basilicum smaak 50 g

€ 1,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Greenergy Protein Tuinbonenchips met Tomaat & Basilicum smaak 50 g

Voedzame, knapperige snacks in de vorm van tuinbonenschijfjes in kruiden zijn een ideaal voorstel voor iedereen die gezond en lekker eten waardeert. Het product kenmerkt zich door een zuivere, korte samenstelling, waardoor je kunt genieten van de smaak zonder je zorgen te maken over kunstmatige toevoegingen.

Belangrijkste voordelen van snacks:

-Eiwitrijkdom: Tuinbonenchips zijn niet alleen een heerlijk tussendoortje, ale ook een uitstekende eiwitbron, die nodig is voor het gezond functioneren van het lichaam.

-Vezels en vezels: het vezelgehalte maakt snacks voedzaam en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Bovendien leveren tuinbonen waardevolle vezels die belangrijk zijn voor de goede werking van het spijsverteringsstelsel.

-Pure samenstelling: we hebben ons gericht op de eenvoud en kwaliteit van de ingrediënten, waarbij kunstmatige toevoegingen zijn geëlimineerd. Chips zijn een uitstekende keuze voor degenen die letten op wat ze eten.

-Verscheidenheid aan smaken: "Chips" zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor iedereen iets voor zichzelf kan vinden. Interessante combinaties van kruiden maken de snack tot een unieke ervaring voor de smaakpapillen.

-Voedingswaarden van tuinbonen: Tuinbonen smaken als peulvrucht niet alleen heerlijk, maar voorzien het lichaam ook van waardevolle voedingsstoffen en ondersteunen een gezond dieet.

Ontdek de wereld van gezonde snacks met gekruide tuinbonenschijfjes en geniet van de heerlijke smaak, zonder onnodige toevoegingen! Gemiddelde voedingswaarde in 100 g:

Energiewaarde: 1982 kJ / 472 kcal

Vet: 25 g

inclusief verzadigde vetzuren: 2,4 g

Koolhydraten: 47 g

inclusief suikers: 2,2 g

Vezels: 17 g

Eiwit: 23 g

Zout: 1,3 g

Ingrediënten: Tuinbonen ( 5 %), zonnebloemolie, aroma's, zeezout, tomatenpoeder ( 1% ). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114611
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903864780017

Greenergy Protein...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies