Anwen x Klaudia Matuszewska verzachtend haarmasker met siliconen 200 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Het masker maakt het haar perfect glad en behoudt het volume

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

Anwen x Klaudia Matuszewska verzachtend haarmasker met siliconen 200 ml

Het haarmasker is een perfect uitgebalanceerd product, gemaakt voor zowel hoog als medium poreus haar. De rijke formule is gebaseerd op optimaal geselecteerde boters en oliën die voeding bieden en tegelijkertijd een beschermende film op het haaroppervlak creëren die overmatig waterverlies vermindert. Dit helpt het juiste niveau van haarhydratatie te behouden. Het moeraszaadoliecomplex en natuurlijke biopolymeren maken het haar intensief glad, geven het elasticiteit en glans en voorkomen kroezen. Ze vergemakkelijken ook het kamproces. Bovendien bevat het masker een bioactieve ceramide-analoog en jojoba- en zonnebloemwasderivaten, die de lipidenlaag van het haar regenereren en zo zachtheid en bescherming tegen externe factoren garanderen. Dit masker heeft een rijke en verzachtende consistentie, evenals de juiste hoeveelheid lichte siliconen die het haar een prachtige glans geven en beschermen. Hierdoor maakt het masker het haar perfect glad en behoudt het volume, waardoor het glanzend, gezond en gemakkelijk te stylen wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Kam het masker in gewassen haar waar geen overtollig water meer in zit. Wacht 5 minuten en spoel grondig af met lauw water. Droog en style je haar vervolgens zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Octyldodecanol, Carica Papaya Zaadolie, Crambe Abyssinica Zaadolie Fytosterolesters, Butyrospermum Parkii Boter, Mangifera Indica Zaadboter, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Disiloxaan/Bis-Vinyl Dimethicon Copolymeer, Dimethicon, Tapiocazetmeel , Dimethiconol Meadowfoamate, Meadowfoam Estolide, Silicone Quaternium-22, Cucurbita Pepo Seed Oil, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Wax, Tocoferol, Polyglycerine-3, Zetmeelhydroxypropyltrimoniumchloride, Natriumlactaat, Ureum, Melkzuur , Dimethiconol, polyglyceryl-3-capraat, dipropyleenglycol, cocamidopropylbetaïne, butyloctanol, parfum, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114055
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905440419199

Anwen x Klaudia Matuszewska...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies