Ardell Duo Quick-Set Wimperlijm White / Clear 7 gr

€ 9,60
Inclusief belasting

Professionele wimperlijm

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Ardell Duo Quick-Set White / Clear wimperlijm 7 gr

DUO Striplash Adhesive Quick-Set is een professionele wimperlijm die perfect is voor zowel strip- als tuft-wimpers. Dankzij de flexibele latexformule is het aanbrengen van de lijm uiterst eenvoudig en probleemloos, waardoor de wimpers de hele dag betrouwbaar en langdurig blijven zitten. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze vallen of bewegen. De lijm is uiterst handig in gebruik dankzij de meegeleverde applicator met kwastje. Het maakt het nauwkeurig en gelijkmatig aanbrengen van lijm op de wimpers mogelijk, wat het hele applicatieproces vergemakkelijkt. Eén van de grootste voordelen van deze lijm is de innovatieve formule, waardoor de aanvankelijk witte kleur van de lijm na droging geleidelijk verandert in transparant. Hierdoor wordt de lijm onzichtbaar op het ooglid, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de wimpers. De lijm is een betrouwbaar product dat zowel professionele wimperstylisten als mensen die dagelijks make-up doen zeker zal aanspreken. Dankzij dit zullen je wimpers de hele dag mooi, duurzaam en perfect onderhouden zijn

HOE TE GEBRUIKEN

1. Breng een dunne laag lijm aan op de achterste strip van valse wimpers.

2. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm lichtjes opdroogt en klevend wordt.

3. Breng met een pincet of uw vingers de wimpers zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wimperlijn op het ooglid aan en druk ze naar beneden.

4. Wacht een tijdje totdat de lijm droog is en onzichtbaar wordt.

SAMENSTELLING

Acrylaten/Ethylhexylacrylaatcopolymeer, Alcohol Denat, AMP-Acrylatencopolymeer, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112299

Specifieke referenties

ean13
5904085381380

Ardell Duo Quick-Set...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies