Ardell Duo Quick-Set Wimperlijm Dark Tone 7 gr

€ 9,60
Inclusief belasting

De lijm is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ego , gebruiksvriendelijke en onmerkbare lijm voor het aanbrengen van valse wimpers.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Ardell Duo Quick-Set Dark Tone wimperlijm 7 gr

Wimperlijm is een van de best verkochte lijmen, speciaal gemaakt voor zwarte of bruine wimpers. De flexibele formule maakt het perfect voor het aanbrengen van valse wimpers in zowel strips als tapes, waardoor langdurige en natuurlijk ogende effecten worden gegarandeerd. De lijm zit in een speciaal buisje met een borsteltje, waardoor het makkelijker wordt om het precies op de wimpers aan te brengen. Wanneer het op de juiste manier wordt aangebracht, is de lijm onmerkbaar tijdens het dragen en garandeert het dat kunstwimpers de hele dag op hun plaats blijven zitten. Bovendien is de lijm waterdicht, wat betekent dat deze niet oplost in contact met water, waardoor de wimpers ook tijdens regen, tranen of zwemmen op hun plaats blijven. Het is ook sneldrogend, wat de wachttijd voor het binden van de wimpers verkort en een snelle applicatie mogelijk maakt. De lijm is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ego , gemakkelijk te gebruiken en onmerkbare lijm voor het aanbrengen van valse wimpers die hen de hele dag een perfecte look geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Breng een dunne laag lijm aan op de achterste strip van valse wimpers.

2. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm lichtjes opdroogt en klevend wordt.

3. Breng met een pincet of uw vingers de wimpers zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wimperlijn op het ooglid aan en druk ze naar beneden.

4. Wacht een tijdje totdat de lijm droog is en onzichtbaar wordt.

SAMENSTELLING

Polyurea Crosspolymer-6, Bumetrizole, CI 77891, CI 77491, Mica, CI 77492. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112300
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904085381373

Ardell Duo Quick-Set...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies