Palmolive Summer Dreams Douchegel 400 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Douchegel is een product dat de huid grondig reinigt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Palmolive Summer Dreams Douchegel 400 ml

Summer Dreams Shower Gel is een speciaal voor vrouwen ontwikkeld product dat de huid grondig reinigt, hydrateert en een aangename geur verspreidt. De zachte wasformule is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. De douchegel bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten, waardoor je tijdens je dagelijkse douche heerlijk dicht bij de natuur kunt zijn. Het belangrijkste ingrediënt zijn frangipanibloemen, ook wel bekend als plumeria, die het product een exotisch aroma geven en je meevoeren naar de magische landschappen van het Caribisch gebied. De verpakking van deze douchegel is gemaakt van plastic en kan worden gerecycled zodra het product op is, wat een bijkomend voordeel is voor het milieu.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid gel op uw handen of op een badspons. Verdeel de gel voorzichtig over het hele lichaam met zachte masserende bewegingen. U kunt zich concentreren op de plaatsen die u wilt verfrissen of ontspannen. Spoel de gel grondig uit met water

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, glycerine, cocamidopropylbetaïne, parfum, laurylhydroxysultaine, natriumsalicylaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, tetranatrium EDTA, PEG-150 pentaerythrityltetrastearaat, PPG-2 hydroxyethylcocamide, benzylsalicylaat, citronellol, hexylcinnamal , Limonene, Linalool, CI 14700, CI 15985, C De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112128

Specifieke referenties

ean13
8718951427389

Palmolive Summer Dreams...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies