Barwa Spa Experience Hydraterende en regenererende Pink Pepper & Violet Douchegel 200 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

De hydraterende en regenererende Pink Pepper & Violet SPA EXPERIENCE douchegel is een buitengewone SPA-ervaring

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Barwa Spa Experience Hydraterende en regenererende Pink Pepper & Violet Douchegel 200 ml

De hydraterende en regenererende Pink Pepper & Violet SPA EXPERIENCE douchegel is een buitengewone SPA-ervaring waarmee u voor uw lichaam en zintuigen kunt zorgen in het comfort van uw eigen SPA thuis. Deze unieke verzorging hydrateert en regenereert de huid langdurig en biedt een heerlijke geur van roze peper en violet. De gel reinigt het lichaam op milde wijze zonder de huid uit te drogen, zorgt voor een uitstekende hydratatie en verbetert de elasticiteit. De werking van SPA EXPERIENCE douchegel is gericht op uitgebreide verzorging, hydratatie en regenerering van de lichaamshuid. De hartige geurcompositie van roze peper en violet omhult je met warmte en stimuleert je zintuigen. De luxe formule van de douchegel is rijk aan voedende actieve ingrediënten, zoals olijfolie of shea-olie, waardoor de huid langdurig gevoed en fluweelzacht wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in de vochtige huid over ego hele lichaam, spoel vervolgens af met warm water en geniet van de onweerstaanbare geur.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, PEG-7 glycerylcocoaat, cocamidopropylbetaïne, Butyrospermum Parkii-olie, Olea Europaea-fruitolie, xanthaangom, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide, parfum , Hexyl Cinnamal, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114579
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905172330151

Barwa Spa Experience...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies