Barwa Spa Experience Verstevigende en voedende douchegel Orange en White bloemen 200 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Reinigt het lichaam perfect zonder de huid uit te drogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Barwa Spa Experience Verstevigende en voedende douchegel Orange en White bloemen 200 ml

Douchegel met sinaasappel- en witte bloemenolie met een verstevigend en voedend effect is een buitengewone SPA-ervaring waarmee u voor uw lichaam en zintuigen kunt zorgen in het comfort van uw SPA thuis. Deze unieke verzorging verstevigt en voedt de huid niet alleen langdurig, ale zorgt ook voor buitengewone zintuiglijke ervaringen. Reinigt het lichaam perfect zonder de huid uit te drogen, terwijl het intensief hydrateert en de elasticiteit verbetert. De werking van de douchegel is gericht op een uitgebreide verzorging, het verstevigen en voeden van de huid. De betoverende geurcompositie van oranje en witte bloemen brengt je in een goed humeur en voegt energie toe aan je dagelijkse badritueel. De luxueuze formule van de douchegel is rijk aan voedende actieve ingrediënten, zoals olijfolie of sheaolie, waardoor de huid langdurig gehydrateerd en zijdezacht blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in de vochtige huid over ego hele lichaam, spoel vervolgens af met warm water en geniet van de onweerstaanbare geur.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, PEG-7 glycerylcocoaat, cocamidopropylbetaïne, Butyrospermum Parkii-olie, Olea Europaea-fruitolie, xanthaangom, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide, parfum , Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114580
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905172330380

Barwa Spa Experience...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies