Barwa Zwavel Anti-Acne Zwavelzeep in een reep 100 g

€ 3,00
Inclusief belasting

De zeep is vrij van kunstmatige geurstoffen, waardoor het gebruik ervan aangenaam is voor de zintuigen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Barwa Zwavel Anti-Acne Zwavelzeep in een reep 100 g

Zwavelzeep is een perfecte oplossing voor de dagelijkse reiniging van de gezichts- en lichaamshuid. Dankzij de unieke formule op basis van zwavelmineralen en natuurlijke actieve ingrediënten vermindert de zeep effectief de overmatige zichtbaarheid van talg, verzacht acneletsels en irritaties, terwijl de zichtbaarheid van de poriën wordt verminderd. Deze nieuwe generatie zwavelzeep is ontworpen voor de verzorging van de acnegevoelige huid. Het maakt gebruik van de eigenschappen van het zwavelmineraal, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd en het juiste hydratatieniveau wordt behouden. Dankzij de delicate formule veroorzaakt het geen irritatie of allergieën en blijft de huid gereinigd zonder trekkerig aan te voelen. Na gebruik van de nieuwe generatie Zwavelzeep wordt de huid niet alleen gereinigd, ale ook voorbereid op verdere verzorgingsbehandelingen. Dit product zorgt de hele dag voor het effect van een frisse huid, elimineert een vette huid en vermindert de zichtbaarheid van de poriën. Bovendien is de zeep vrij van kunstmatige geurstoffen, waardoor het gebruik ervan aangenaam is voor de zintuigen.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een vochtige huid, in cirkelvormige bewegingen over het gezicht en lichaam verspreiden tot er schuim ontstaat, waarbij u het gebied rond de ogen vermijdt. Spoel met water. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Natriumpalmaat, Aqua , Natrium Palmpitelaat, Petrolatum, Zwavel, Glycerine, Palmzuur, Palmpitzuur, Propyleenglycol, Natriumchloride, Tetranatrium EDTA, Etidroninezuur, CI 11680. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114589

Specifieke referenties

ean13
5902305000646

Barwa Zwavel Anti-Acne...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies