Barwa Zwavel Anti-Acne Vloeibare Zwavelzeep 300 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

De nieuwe generatie Zwavelzeep is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt uitgebreide huidverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Barwa Zwavel Anti-Acne Vloeibare Zwavelzeep 300 ml

De nieuwe generatie Zwavelzeep is een revolutionaire oplossing die de huid effectief reinigt, overmatige zichtbaarheid van talg vermindert en verlichting brengt bij de huid met acneproblemen. De formule van deze vloeibare zeep is ontworpen voor dagelijkse verzorging en herstelt de natuurlijke glans van de huid zonder de pH te verstoren. De werking van deze innovatieve zeep is gebaseerd op antibacteriële zwavel, die de huid grondig reinigt en verfrist. Bovendien is de zeep verrijkt met niacinamide en cica, bekend om hun ontstekingsremmende, verzachtende en hydraterende eigenschappen. Deze ingrediënten werken synergetisch om irritaties te verzachten, acne te verminderen en de zichtbaarheid van de poriën te verminderen. De nieuwe generatie Zwavelzeep is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt uitgebreide huidverzorging. Bij regelmatig gebruik wordt de huid die gevoelig is voor acne gekalmeerd, glad en stralend, en worden onvolkomenheden geleidelijk verlicht.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zeep aan op de vochtige huid, verdeel het in cirkelvormige bewegingen tot er schuim ontstaat en spoel vervolgens af onder stromend water. Gebruik elke ochtend en avond, vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, dinatriumlaureth-3-sulfosuccinaat, cocamidopropylbetaïne, coco-glucoside, glyceryloleaat, niacinamide, glycerine, zwavel, Centella Asiatica -extract, cocamidopropylamineoxide, natriumcocoamfoacetaat, PEG-150 pentaerythrityltetrastearaat, PEG-6 capryl/caprinezuur Glyceriden, PEG-30 Ricinusolie, Natriumchloride, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114590

Specifieke referenties

ean13
5905172331707

Barwa Zwavel Anti-Acne...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies