Barwa Zwavel Anti-Acne Gezichtsreinigingsgel 120 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Zwavelreinigingsgel is een perfecte oplossing voor de dagelijkse huidverzorging, waarbij effectieve reiniging wordt gecombineerd met een delicaat hydraterende werking.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Barwa Zwavel Anti-Acne Gezichtsreinigingsgel 120 ml

Zwavelreinigingsgel is een perfecte oplossing voor de dagelijkse huidverzorging, waarbij effectieve reiniging wordt gecombineerd met een delicaat hydraterende werking. De unieke formule van deze gel is gemaakt voor de veeleisende huid en biedt uitgebreide verzorging. De werking van deze unieke cosmetica is gebaseerd op actieve ingrediënten zoals zwavel, tarweproteïnen, D- panthenol , niacinamide en cica . Deze ingrediënten werken samen om het waterverlies van de huid effectief met maar liefst 30% te verminderen en tegelijkertijd de overtollige talgproductie te reguleren. Het resultaat is een merkbare vernauwing van de poriën en een matte uitstraling van de huid. Door regelmatig gebruik van zwavelgel kunt u een stabiel niveau van hydratatie van de huid behouden, wat zich vertaalt in verminderde zichtbaarheid van huidonvolkomenheden en poriën. Dit product reinigt niet alleen de huid, ale helpt ook acne te voorkomen, waardoor het gezonde en stralende uiterlijk van de huid wordt hersteld. Zwavelreinigingsgel is een essentieel element van uw dagelijkse verzorgingsroutine en herstelt de balans en frisheid van uw huid. Ontdek het geheim van een mooie huid met onze innovatieve reinigingsgel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté. Verspreid met cirkelvormige bewegingen, vermijd het gebied rond de ogen. Spoel onder stromend water. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, niacinamide, natriumlaurethsulfaat, dinatriumlaureth-3-sulfosuccinaat, Centella Asiatica -extract, propyleenglycol, triticum vulgare, zwavel, panthenol, alfa-glucanoligosaccharide, xanthaangom, cocamidopropylbetaïne, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, PEG-150 pentaerythrityltetrastearaat, PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, PEG-30 ricinusolie, natriumhydroxide, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114591

Specifieke referenties

ean13
5905172331608

Barwa Zwavel Anti-Acne...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies