Barwa Honey Hair Hydraterend en gladmakend masker voor normaal en droog haar Honing, Propolis & Koninginnengelei 220 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Gladmakend masker voor normaal en droog haar Honing, Propolis & Koninginnegelei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Barwa Honey Hair Hydraterend en gladmakend masker voor normaal en droog haar Honing, Propolis & Koninginnengelei 220 ml

Honey Mask is een unieke verzorgingservaring voor normaal en droog haar, op basis van natuurlijke schatten zoals honing, koninginnengelei en propolis. Biedt een geconcentreerde dosis voeding en transformeert het haar op elk structuurniveau.

Effect van het honingmasker:

-Royal Jelly en Propolis: Deze ingrediënten zijn een echte rijkdom van de natuur en ondersteunen een spectaculaire verbetering van de conditie van het haar. Ze voeden, versterken en beschermen waardoor het haar een gezonde glans krijgt.

-Trehalose: hydrateert en verzacht het haar, voegt elasticiteit toe en beschermt tegelijkertijd tegen vochtverlies.

- Lijnzaadolie: voedt het haar van binnenuit, regenereert de haarstructuur en voorkomt effectief dat haarpuntjes breken. Dankzij dit wordt het haar uitzonderlijk sterk en resistent.

Wat het Honingmasker uniek maakt:

-Royal Ingredients: Bevat koninginnengelei en propolis, bronnen van nuttige voedingsstoffen voor de gezondheid van het haar.

-Trehalose: Heeft een intens hydraterende werking en maakt het haar zijdezacht.

- Lijnzaadolie: De regeneratieve eigenschappen maken het haar sterker en de structuur elastischer.

-Diepe hydratatie en verzachting: de formule van het masker garandeert een uitgebreide verzorging, waarbij het haar intensief wordt gehydrateerd en gladgemaakt.

Het effect van het gebruik van het Honingmasker is intens gehydrateerd, gladgemaakt en versterkt haar, waardoor het gezondheid en glans uitstraalt. Ontdek de kracht van de natuur bij de verzorging van je haar!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan op gewassen haar en masseer zachtjes. Laat het 5 minuten intrekken en spoel het vervolgens uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Butyrospermum Parkii-boter, Glycerylstearaat, Mel-extract, Royal Jelly -extract, Mel, Propolis-extract, Trehalose, Linum Usitatissimum-zaadolie, Oryza Sativa-zaadeiwit, Fytinezuur, Oryza Sativa-extract, Glycerine, Cetrimoniumchloride , Polyquaternium-7, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, gluconolacton, Calcium , citroenzuur, butyleenglycol, coco-glucoside, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114606
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902305009229

Barwa Honey Hair...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies