Biała Perła Natural & White Detox Tandpasta Frisse Mint 75 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Fluoridevrije tandpasta met een delicate, frisse smaak

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Biała Perła Natural & White Detox Tandpasta Frisse adem Mint 75 ml

Fluoridevrije tandpasta met een delicate, frisse smaak. Een unieke formule die uitgebreide mondverzorging biedt.

Belangrijkste kenmerken en eigenschappen van White Pearl tandpasta zonder fluoride:

-Vrij van fluoride, SLS en kunstmatige zoetstoffen: deze tandpasta is gemaakt voor degenen die de voorkeur geven aan tandpasta zonder fluoride en andere kunstmatige toevoegingen. Dit is een uitstekende optie voor mensen die om natuurlijke ingrediënten geven.

-Groene thee-extract: Bevat waardevol groene thee-extract, dat de ontgifting van de mondholte ondersteunt en helpt bij het elimineren van gifstoffen die onze ademhaling negatief kunnen beïnvloeden.

-Antibacteriële eigenschappen: De tandpasta heeft antibacteriële eigenschappen, die gaatjes helpen voorkomen en ervoor zorgen dat uw tanden glad en schoon aanvoelen.

-Lage Abrasion Index (RDA 5 ): Een RDA-waarde van 5 betekent een zeer lage abrasie, wat betekent dat de tandpasta zacht is voor het tandglazuur.

HOE TE GEBRUIKEN

Het wordt aanbevolen om uw tanden twee keer per dag te poetsen, en voor het beste resultaat wordt aanbevolen om uw tanden na elke maaltijd te poetsen. De pasta mag niet worden ingeslikt.

SAMENSTELLING

Sorbitol, Aqua , Silica, Glycerine, Natriumcitraat, Xylitol, Natriumlaurylsarcosinaat, Cellulosegom, Aroma , Claciumglycerofosfaat, Xanthaangom, Propyleenglycol, Eugenia Caryophyllus-bloemolie, Methylparaben, Glucose-oxidase, Aroma. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113195

Specifieke referenties

ean13
8588006264609

Biała Perła Natural & White...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies