Bielenda B12 Beauty Vitamin Micellair water voor het verwijderen van make-up 200 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Hydrateert effectief en herstelt de vitaliteit die de huid met het ouder worden verliest

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda B12 Beauty Vitamin Micellair water voor het verwijderen van make-up 200 ml

Vitamin MICELAR WATER voor het verwijderen van make-up is een professionele cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van de droge en gevoelige huid, waarbij zelfs waterproof make-up effectief wordt verwijderd.

Het product bevat het gepatenteerde Beauty Complex, dat bestaat uit de volgende ingrediënten:

-VITAMINE B12: Dit is een natuurlijke vitamine met een mooie roze kleur, bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen voor de gevoelige en gestreste huid. Bovendien versnelt het de regeneratie van de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

- BIOTYNA : dit ingrediënt verbetert de conditie van de huid, hydrateert en regenereert perfect, kalmeert en biedt comfort aan de huid, die de neiging heeft uit te drogen.

- COLLAGEEN: revitaliseert de huid merkbaar, hydrateert effectief en herstelt de vitaliteit die de huid met het ouder worden verliest.

-PROVITAMIN D3: Ondersteunt verzachtende huidverzorging en versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de opperhuid. Herstelt het comfort van de huid en een gezonde glans.

Micellair water reinigt de huid grondig, verwijdert effectief make-up van gezicht, ogen en lippen en verwijdert alle onzuiverheden. Bovendien verfrist het de huid en biedt het alles wat het nodig heeft in de reinigingsfase. Dankzij de innovatieve samenstelling en delicate formule is dit vitamine micellaire water een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar professionele make-upverwijdering en uitgebreide verzorging van de droge en gevoelige huid. Herstel de natuurlijke schoonheid en uitstraling van uw huid met dit unieke vitamine micellaire water.

HOE TE GEBRUIKEN

Bevochtig een wattenschijfje met micellair water, reinig de huid van gezicht, hals en decolleté en was deze vervolgens met lauw water. Vereist geen hard wrijven.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, glycerine, betaïne, Panthenol , hydroxypropylcyclodextrine, gehydrolyseerd collageen, biotine, cyanocobalamine, 7-dehydrocholesterol, Citrullus Lanatus ( Watermelon ) Juice , ethylhexylglycerine, polysorbaat 20, dinatrium-EDTA, citroenzuur Zuur, Fenoxyethanol, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112148
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169053321

Bielenda B12 Beauty Vitamin...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies