Bielenda B12 Beauty Vitamin Vitamine Serum -booster 30 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Geef je huid met het zeer hydraterende Booster Shot serum een dagelijkse boost van hydratatie, herstel haar comfort en stralende gloed

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Bielenda B12 Beauty Vitamin Vitamine Serum -booster 30 ml

Sterk hydraterende SERUM BOOSTER SHOT is een lichte en unieke cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van een droge, gevoelige huid die meer hydratatie nodig heeft.

Het product bevat ons gepatenteerde Beauty Complex, dat bestaat uit de volgende ingrediënten:

-VITAMINE B12: Dit is een natuurlijke vitamine met een mooie roze kleur, bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen voor de gevoelige en gestreste huid. Bovendien versnelt het de regeneratieve processen van de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

- BIOTYNA : dit ingrediënt verbetert de conditie van de huid, heeft sterk hydraterende en regenererende eigenschappen, kalmeert en biedt comfort aan de huid die de neiging heeft uit te drogen.

- COLLAGEEN: revitaliseert de huid merkbaar, hydrateert deze effectief en voegt vitaliteit toe, die de huid na verloop van tijd verliest.

-PROVITAMIN D3: Helpt de huid te kalmeren, ondersteunt de natuurlijke beschermende barrière van de opperhuid. Herstelt het huidcomfort en een gezonde gloed.

Daarnaast is het serum verrijkt met verhelderende parelbolletjes die de huid een prachtig GLOW effect geven.

Dit unieke serum wordt perfect door de huid opgenomen en zorgt voor intense hydratatie en verfrissing. Elimineert effectief het onaangename gevoel van kloofjes en verstrakking van de opperhuid. Het maakt de huid glad, draagt bij aan de regeneratie en het eindresultaat is een mooie, natuurlijke uitstraling van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Elke ochtend en avond het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté masseren en laten intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, betaïne, butyleenglycol, natriumhyaluronaat, polyglutaminezuur, biosaccharidegom-1, hydroxypropylcyclodextrine, biotine, gehydrolyseerd collageen, cyanocobalamine, 7-dehydrocholesterol, caprylylglycol, polysorbaat 20, carbomeer, hydroxyethylcellulose, kalium Hydroxide, agar, Calcium , gellangom, 1,2-hexaandiol, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), limoneen, hexylkaneel, linalool, Cl 77891, mica. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112152
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169053369

Bielenda B12 Beauty Vitamin...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies