Bielenda Beauty Molecules moleculair elektrolyt Serum -shot 30 g

€ 9,20
Inclusief belasting

De werking ervan voorziet de huid van intensieve hydratatie en regeneratie, waardoor de conditie en het uiterlijk worden verbeterd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Bielenda Beauty Molecules moleculair elektrolyt Serum -shot 30 g

Molecular Electrolyte Shot Serum is bedoeld voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het bevat een verscheidenheid aan ingrediënten die op de huid werken en verschillende voordelen bieden. Binnenin zit vitamine E ingesloten in veelkleurige microsferen die de huid van voedingsstoffen voorzien. Bovendien bevat het serum thermaal water dat rijk is aan micro-elementen en silica, die de huid verfrissen en remineraliseren. De samenstelling van het serum bevat ook ingrediënten met een gladmakende, kalmerende en hydraterende werking, zoals gluconolacton, trehalose, nutripeptiden en polyglutaminezuur. Deze ingrediënten helpen het trekkerige en droge gevoel van de huid weg te nemen, de vitaliteit te herstellen, het microbioom van de huid te ondersteunen en overmatig waterverlies uit de opperhuid te voorkomen. Bovendien versnellen provitamine B5-moleculen het regeneratieproces van de huid, terwijl ze hydrateren en kalmeren. De werking van het serum helpt de hydratatie van de huid te verhogen, droogheid te verminderen en irritaties te verzachten. Bovendien verlicht het serum de huid en geeft het een onmiddellijk gevoel van verfrissing. Het serum kan regelmatig worden gebruikt door het zachtjes in de huid van gezicht en hals te masseren.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond. Masseer het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd de oogcontouren, laat intrekken. Breng vervolgens de crème aan op je gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, trehalose, Panthenol , butyleenglycol, ectoïne, PPG-26-buteth-26, biosaccharide gom-1, polyglutaminezuur, natriumhyaluronaat, gluconolacton, alfa-glucan-oligosaccharide, gehydrolyseerde rijstproteïne, Polymnia Sonchifolia- Juice , Maltodextrine, Minerale Zouten, Lactobacillus, Mannitol, Lactose, Pentyleenglycol, Ethylhexylglycerine, Deceth-7, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Hydroxyethylcellulose, Carbomeer, Kaliumhydroxide, Tocoferylacetaat, Citroenzuur, Dinatriumfosfaat, Natriumfosfaat, Hydroxypropylmethylcellulose, Aluminiumhydroxide, microkristallijne cellulose, fenoxyethanol, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, CI 77289, CI 77492, CI 73360. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112159
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051327

Bielenda Beauty Molecules...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies