Bielenda Beauty Molecules moleculair Serum -shot synbiotisch 30 g

€ 9,20
Inclusief belasting

Dankzij zijn werking helpt serum de uitdroging van de huid te verminderen, waardoor het er gezond uitziet en comfortabel aanvoelt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Bielenda Beauty Molecules moleculair Serum -shot synbiotisch 30 g

Het moleculair synbiotische shotserum is speciaal ontwikkeld voor de vochtarme en gevoelige huid. Het bevat ingrediënten die inwerken op de huid en zorgen voor intense hydratatie en bescherming. Binnenin zit vitamine E ingesloten in veelkleurige microsferen die de huid van voedingsstoffen voorzien. Daarnaast bevat het serum een synbioticum dat het microbioom van de huid en de weerstand tegen ongunstige externe factoren ondersteunt. De samenstelling van het serum bevat ook ingrediënten zoals ectoïne, gluconolacton, plantencollageen, trehalose, cica en provitamine B5. Ectoïne beschermt de opperhuid tegen overmatig vochtverlies en elimineert het trekkerige gevoel van de huid. Gluconolacton verzacht, kalmeert en verbetert de hydratatie van de huid. Plantaardig collageen verbetert de elasticiteit en spanning van de huid door een beschermende film op het oppervlak te creëren. Trehalose vermindert het trekkerige en droge gevoel van de huid, en cica verzacht, kalmeert roodheid en kalmeert de gevoelige huid. Provitamine B5 daarentegen versnelt het proces van huidregeneratie en hydrateert en kalmeert het tegelijkertijd. De werking van het serum richt zich op de verzorging van het huidmicrobioom, intensieve hydratatie, bescherming en herstel van het comfort. Het serum kalmeert perfect, hydrateert optimaal, geeft de huid een natuurlijke glans en herstelt haar comfort. Het kan regelmatig worden gebruikt en zachtjes in de huid van het gezicht en de hals worden gemasseerd. Dankzij zijn werking helpt het serum de uitdroging van de huid te verminderen, waardoor het er gezond uitziet en comfortabel aanvoelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd de oogcontouren, laat intrekken. Breng vervolgens de crème aan op je gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, trehalose, ectoïne, Panthenol , alfa-glucan-oligosaccharide, PPG-26-buteth-26, biosaccharide gom-1, gluconolacton, polymnia sonchifolia- Juice , Centella Asiatica -extract, maltodextrine, gehydrolyseerde soja-eiwitten, rijst-aminozuren Zuren, Lactobacillus, L-Proline, Gehydrolyseerd Adansonia Digitata-zaadextract, Mannitol, Lactose, Ethylhexylglycerine, Deceth-7, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Hydroxyethylcellulose, Carbomeer, Kaliumhydroxide, Tocoferylacetaat, Citroenzuur, Hydroxypropylmethylcellulose, Dinatriumfosfaat, Natriumfosfaat, Aluminiumhydroxide, Microkristallijne Cellulose, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Natriumbenzoaat, Parfum (Fragrance), CI 77289, CI 77492, CI 73360. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112160
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051334

Bielenda Beauty Molecules...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies